Илиџа

Запалила се камп приколица: Једна особа тешко повријеђена у пожару

  • Извор: СРНА
  • 10.10.2023. 11:01

У пожару на кући на Илиџи једно лице задобило је тешке повреде опасне по живот, а два су лакше повријеђена, саопштено је из Министарства унутрашњих послова (МУП) Кантона Сарајево.

Мушкарац чији су иницијали А.М. (57) има тешке повреде опасне по живот, док су мушкарац и жена А.Б. (34) и Е.С. (44) лакше повријеђени, а љекарска помоћ им је указана на Универзитетском клиничком центру у Сарајеву.

Полиција је обавијештена јуче у 4.45 часова да је дошло до пожара на кући у улици Винка Шамарлића, у општини Илиџа, а изласком на мјесто догађаја установљено је да је у дворишту куће изгорјела камп приколица, те да се пожар проширио на кућу у непосредној близини.

Пожар су угасили припадници Професионалне ватрогасне бригаде Кантона Сарајево.

Обавијештен је дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва, а увиђај су обавили припадници МУП-а Кантона Сарајево и овлаштени судски вјештак противпожарне заштите. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)