Vogošća

Zapaljen automobil repera Bube Korellija

  • 10.06.2021. 16:19

U Vogošći je sinoć oko 22:30 sati planuo Audi. 

Iz sarajevske policije je saopšteno da je vlasnik vozila A. H. iz Sarajeva. 

Kako saznaje portal "Avaza", riječ je o Amaru Hodžiću, poznatijem kao Buba Korelli. 

Vatra se ubrzo proširila i na Golf 5, vlasništvo L. Z. iz Travnika. Na oba vozila pričinjena je veća materijalna šteta. 

Brzom intervencijom policije i vatrogasaca požar je lokalizovan. Prema izjavama očevidaca, radi se o namjernoj paljevini. Srećom, u požaru nije bilo povrijeđenih osoba.

Policijski uviđaj utvrdiće okolnosti koje su dovele do ovog incidenta, a koje mogu pomoći u lociranju počinioca ovg djela.

Inače, ovo nije jedina paljevina automobila koja se desila u Vogošći. U posljednje vrijeme slični incidenti zabilježeni su u ulicama Branilaca Vijenca, Remzije Veje, Spasoje Blagovčanina, Igmanska, Braće Kršo, Uglješići, u naselju Hotonj...

Тагови:
  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм