Тузла

Заплијењен пушкомитраљез с редеником и 135 комада метака

  • Извор: Аваз
  • 26.10.2023. 13:39

Полицијски службеници Управе полиције МУП ТК-а су у оквиру редовних послова и задатака на спречавању и откривању кривичних д‌јела и прекршаја, нарочито из области злоупотребе опојних дрога и нелегалног посједовања оружја и муниције, током 23. и 24.10.2023.године, а поступајући по наредбама надлежних судова и под надзором тужилаца Кантоналног тужилаштва Тузланског кантона, извршили претресање и друге планске активности на више локација на подручју Тузланског кантона (Живинице, Кладањ, Лукавац, Грачаница и Бановићи).

Приликом претреса, пронађени су и привремено одузети предмети који се могу довести у везу с извршењем кривичних д‌јела: пушкомитраљез М 53 калибра 7,9 милиметара са припадајућим редеником и 135 комада муниције, 4 паковања различите величине са садржајем бијеле материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу, дигитална вага, 1 тзв. „џоинт“ са садржајем биљне материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу, као и други предмети који могу послужити као доказ у каснијем поступку.

Пронађени предмети и материје су привремено изузети ради вјештачења, а полицијски службеници подузимају даље мјере и радње на документовању предмета, те ће након комплетирања истих бити поднесени одговарајући Извјештаји Кантоналном тужилаштву Тузланског кантона против више лица.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:00 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 10:30 Ловачки савети (Р)

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Инстаграм, живот под филтером, документарни програм

    '' 'Инстаграм, живот под филтером, документарни програм