Вриједан 280.000 КМ

Овако је изгледао улазак Судске полиције у луксузни стан бившег начелника Општине

  • Извор: Аваз
  • 13.03.2024. 11:59

Федерална агенција за управљање одузетом имовином јуче је у центру Сарајева заплијенила стан бившег начелника Општине Стари Град Ибрахима Хаџибајрића, вриједан 280.000 КМ.

Заплијењени стан у Сарајеву био је укњижен на друго име, али је истрагом утврђено да је стварни власник ухапшени Хаџибајрић, који се налази у притвору у Зеници.

Он је ухапшен у мају прошле године због сумње у организовани криминал, злоупотребу положаја и прање новца.

- Тужилаштво КС предложило је Суду доношење рјешења с циљем осигурања имовинске користи за коју се сумња да је прибављена кривичним дјелом – забрану располагањем изграђеним грађевинским земљиштем. Ова некретнина налази се у улици Котурова број 5 и укњижена је на Џемалудина Бутуровића. Али Агенција ће урадити своју процјену након ове запљене - рекао је јуче Емир Башић, директор Агенције.


Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм