ATV

Акција ”Вихор”

Заплијењено 600 грама дроге, ухапшене три особе

 • Извор: АТВ
 • 13.02.2024. 09:10

Братунчани Д.М., В.С. и И.З. ухапшени су у оквиру акције ”Вихор” због сумње да су се бавили трговином дроге, а у претресима код њих је пронађено и одузет кокаин, марихуана и мања количина спида.

Акцију су јуче спровели полицијски службеници ПУ Зворник, а осумњиченима се на терет ставља да су починили кривично дјело неовлаштене производње и промета дрогом.

”По Наредби Основног суда Сребреница, а под надзором Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, полицијски службеници су извршили претрес на пет локација, приликом чега је пронађено и одузето 23,2 g бијелог прашка налик кокаину, 585 грама зелене биљке налик марихуану и три грама прашка налик спиду. Одузета је и дигитална вага, одређена количина новца и више мобилних телефона”, саопштено је из ПУ Зворник.

У полицији наводе да ће након криминалистичке обраде осумњичени бити предат у надлежност ОЈТ Бијељина уз извјештај о почињеном кривичном дјелу.

”Оперативна акција ”Вихор” је усмјерена на откривање извршилаца и кривичних дјела у вези са неовлаштеном производњом и прометом опојних дрога”, наводе у полицији.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 15:00 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

 • 15:50 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.