PU Doboj

Zatečeni tokom krađe šume - Drvosječe napale policajce motorkom, pa pokušali pobjeći na traktoru

  • 03.06.2021. 16:23

Pripadnici Policijske uprave Doboj juče su uhapsili muškarca čiji su inicijali B. L. iz Broda, zbog sumnje da je tokom krađe šume na policajce zajedno sa još jednim licem nasrnuo motorkom, a zatim su pokušali pobjeći.

Do incidenta je došlo kada su navedena lica zatečena tokom krađe šume. 

"Po prijavi su na lice mjeste poslati policajci koji su tokom bespravne sječe šume zatekli B. L. i B. L. Oni su pripadnicima MUP-a RS  uputili verbalne prijetnje i pogrdne riječi, a potom je B. L. sa upaljenom motornim pilom krenuo prema njima. Nakon napada osumnjičeni su sjeli na traktor kojim su pokušali pobjeći. Policajci su sustigli i uhapsili osobu inicijala B. L. dok se za drugom osobom još traga", saopšteno je iz PU Doboj.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?