OJT Prijedor

Ubio ženu pa zapalio stan: Zatražen pritvor monstrumu iz Prijedora

  • Извор: АТВ
  • 23.01.2023. 13:14

Osumnjičeni za ubistvo Nede Milojević iz Prijedora predat je u nadležnost prijedorskog Okružnog javnog tužilaštva i danas će biti ispitan kod postupajućeg tužioca na okolnosti izvršenja krivičnih djela koja mu se stavljaju na teret, izjavio je glavni tužilac ovog tužilaštva Mladen Mitrović.

Mitrović je rekao da će osumnjičeni nakon ispitivanja uz prijedlog za određivanje pritvora biti predat nadležnom sudu koji će odlučiti o određivanju pritvora, te podsjetio da je osumnjičeni Tužilaštvu predat sinoć.

Muškarac Žarko Zorić iz Prijedora uhapšen je u petak, 20. januara, zbog sumnje da je ubio Nedu Milojević i potom izazvao požar u stanu u kojem je pronađeno tijelo.

Njega terete za teško ubistvo i izazivanje opšte opasnosti.

 

JEZIVO UBISTVO 

Milojevićeva je izbodena u predjelu vrata i glave, dok se pretpostavlja da su ubodi na rukama odbrambene povrede.

Zorić je ženu izbo ukupno 10 puta.

On će danas biti prebačen u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Prijedoru, a postupajući tužilac će odluku o zahtjevu za određivanjem jednomjesečnog pritvora donijeti nakon saslušanja osumnjičenog za ubistvo.

Inače, prema Krivičnom zakoniku Republike Srpske ovo se kvalifikuje kao teško ubistvo, te Zoriću prijeti kazna doživotnog zatvora.

Zorić će se teretiti i za izazivanje opšte opasnosti jer je zapalio stan, te tako izazvao ugroženost drugih stanara u ovoj zgradi u Ulici Ilije Stojanovića u Prijedoru, a za ovo krivično djelo kazna je do 10 godina zatvora.

Тагови:
  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    ''Ко? Шта? Када? Гдје? Зашто? Како? И ту се питања не заустављају - отворено и одважно.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Ко те шиша

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)