Završena obdukcija tijela tragično nastradalih tinejdžera u Posušju

  • 02.01.2021. 18:46

Završena je obdukcija tijela osmoro tragično stradalih devetnaestogodišnjaka kod Posušja, a porodicama je javljeno da mogu preuzeti tijela kako bi se posljednji put oprostili i svoje voljene ispratili na vječna počivališta, potvrđeno je za "Klix.ba".

Postupajući tužilac ZHK Borislav Čuljak nam je kazao da Tužilaštvo nastavlja s istražnim radnjama kako bi se ustanovio tačan uzrok smrti koja je zadesila četiri djevojke i četiri mladića.

"Rezultate obdukcije i uviđajnih radnji sa mjesta nesreće ćemo poslati u Sarajevo na vještačenje i tek nakon toga ćemo znati tačan uzrok smrti", pojasnio je Čuljak.

Posljedni ispraćaj za dvoje tragično stradalih održaće se u nedjelju u Posušju, a njihovih šestoro prijatelja na vječna počivališta biće ispraćani dan kasnije u Rakitnu.

Sahrana Mirele Rezo održaće se u nedjelju u 12 sati u Posušju, a dva sata kasnije sahranjen će biti Stjepan Jukić, potvrđeno je za "Klix.ba" iz Župe Bezgrešnog Začeća Blažene Djevice Marije u Posušju.

Dan kasnije, Žana, Marija i Stipe Pavković, Ivan Miličević, Mia Soldo i Stipe Romić biće sahranjeni u Rakitnu.

Misu za tragično stradale u ponedjeljak u 12 sati u Crkvi Sv. Ivana Krstitelja održaće mostarsko-duvanjski biskup i apostolski upravitelj Trebinjsko-mrkanske biskupije Petar Palić, kazao je za pomenuti portal župnik fra Marinko Leko.

Nakon toga će se sveštenici s tužnim povorkama uputiti prema grobljima, gdje će se obaviti pogrebni obredi.

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм