Загреб

Жељко наслонио пушку жени на главу и опалио - успјела да се измакне

  • Извор: 24сата.хр
  • 02.01.2024. 16:45

Жељку Ш. (41) загребачки суд одредио је притвор због покушаја тешког убиства.

Терете га да је из импровизоване пушке пуцао у жену коју је малтретирао цијелу годину. Претрагом његове куће пронашли су оружје које је забрањено грађанима.

Како пише портал "24сата.хр", он је жени прислонио пушку на главу и опалио, али је жена срећом успјела да се измакне у посљедњи моменат.

Судија му је одредио једномјесечни притвор како не би могао поново малтретирати ванбрачну супругу, и(ли) је покушати убити, те како не би могао утицати на свједоке.


Бањалучанину жена прокоцкала 82.000 КМ

Бањалучанину жена прокоцкала 82.000 КМ

Како је објавило Жупанијско државно тужилаштво, постоји основана сумња да је од јануара 2023. године па све до 27. децембра 2023. године, у једном мјесту на подручју Крапинско-загорске жупаније те на другим адресама на којима је становао са својом ванбрачном супругом починио кривично дјело тешког убиства у покушају.

Такође га сумњиче за насиље у породици,  тјелесне повреде и пријетње. 

Основано се сумња, објавило је тужилаштво, и да је неовлаштено набављао оружје чије држање је грађанима забрањено те да је оштетио путничко возило у власништву своје ванбрачне супруге.


Сестри одсјекао главу и носио је кроз град

Сестри одсјекао главу и носио је кроз град

Стога га терете и за  оштећења туђе ствари те за кривично дјело недозвољеног посједовања израде и набављања оружја и експлозивних материја.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок