На мјесту била мртва

Жена кренула код сина у Штутгарт, па преминула у аутобусу

  • 18.02.2024. 15:32

На путу према Штутгарту, на бензинској пумпи близу Беча, догодила се трагедија која је потресла путнике аутобуса “Пејић Турс”, приватног превозника из Новог Пазара. Путница, која је кренула на пут да би посјетила сина у Штутгарту, изненада је преминула, остављајући за собом тугу и неодговорена питања, пише Санџакданас.

Догађај се одвио када је аутобус направио паузу на бензинској пумпи недалеко од Беча. Према свједочењу путника, жена, чији идентитет још увијек није откривен, упитала је “докле смо стигли", након чега је, на вијест да су близу Беча, изгубила свијест и пала. Хитна медицинска помоћ је одмах позвана, а на мјесто догађаја стигао је и хеликоптер у покушају да јој се пружи помоћ. Нажалост, упркос брзој реакцији и покушајима реанимације, живот несретне путнице није био могуће спасити.

Путница је, како се сазнаје, била из Пријепоља и кренула је на пут како би се састала са сином у Штутгарту, гдје јој је и кћерка из САД већ стигла. Њен изненадни одлазак оставио је дубок траг на све присутне, а посебно на чланове њене породице који су је с нестрпљењем очекивали.

Док се чекају званични резултати истраге који ће разјаснити узрок изненадне смрти, заједница и породица тугују за изгубљеном.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок