Трагедија

Жена погинула у тешкој несрећи у Градишци, ухапшен возач из Србије

Младенка Шмитран (52) из Градишка погинула је у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила у Чатрњи код Градишке када је у њу ударио ”цитроен” којим је управљао Боривој Борисављевић (33) из Београда, који је након несреће ухапшен.

Како незванично сазнајемо возач није био под дејством алкохола, а као узрок несреће се помиње недозвољена брзина.

Tрагедија се догодила јуче око 18.45 часова на магистралном путу Козарска Дубица - Градишка.

”У саобраћајној незгоди учествовао је аутомобил ”цитроен“ којим је управљао Боривој Борисављевић и пјешак Младенка Шмитран Младенка, која је том приликом смртно настрадала. Возач аутомобила је ухапшен због сумње да је починио кривично дјело угрожавање јавног саобраћаја”, саопштило је Окружно јавно тужилаштво Бањалука.

Додају да је увиђај на лицу мјеста незгоде обавио је дежурни тужилац Далибор  Врећо, заједно са полицијским службеницима ПУ Градишка.

”Тужилац је наложио да се предузму све потребне истражне радње и мјере на утврђивању околности саобраћајне незгоде, а наложена је и обдукција тијела смртно настрадалог лица која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске”, наводе у Тужилаштву.


Пратите нас и путем Вибера

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина