Novi Beograd

Žena sjedi između 2 saobraćajne trake i prosi "Dobija batine od muža ako ne donese dovoljno novca"

  • Извор: Блиц
  • 02.12.2022. 16:34

Prosjaci često zaustavljaju na semaforima, traže da operu stakla zarad neke siće, ali ova scena žene koja prosi na Novom Beogradu užasnula je, zabrinula i rastužila mnoge.

Na društvenim mrežama objavljen je snimak žene koja sklupčano sjedi između traka prometne saobraćajnice Ulice antifašističke borbe koja se nalazi kod željezničke stanice Novi Beograd.

Ona sjedi između dvije saobraćajne trake, dok tik pored nje prolaze autobusi, kamioni, brojni automobili!

Ovaj video prati i tekst: “Žena koja prosi već neko vrijeme. Dolazi u ovu ulicu, nažalost prošlog mjeseca je viđena kako je izlomljena od strane muža. Po priči onih koji je poznaju iz viđenja, dobija batine od njega svaki put ako nije isprosila dovoljno novca njemu za alkohol. Policija dođe uzmi izjavu i ode”.

Тагови:
  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.