Rekao je nešto što nije smio

Alimpijević otkrio kako i zašto je uhapšen na aerodromu dok je bio trener Zvezde!

  • 03.08.2023. 10:30

Dušan Alimpijević otkrio je da je bio uhapšen na aerodromu u Frankfurtu dok je bio trener Crvene zvezde.

Gostujući u podkastu "Jao Mile", kod bivšeg košarkaša Mileta Ilića, sadašnji trener Bešiktaša je ispričao anegdotu sa putovanja sa Zvezdom u Evroligi, kada su išli na gostovanje Baskoniji.

Obrt u slučaju smrti privrednika iz Srbije: Ipak se nije utopio

Obrt u slučaju smrti privrednika iz Srbije: Ipak se nije utopio

- Jedno mučno putovanje, čini mi se za Baskoniju. Imali smo neku nestvarno lošu konekciju. Mi smo došli na beogradski aerodrom i oni su nama već dali karte za Frankfurt, tačno taj gejt i ta mjesta. Bila je neka pauza od nekih 4 i po sata na frankfurtskom aerodromu. I mi smo tamo nekih 4 i po sata, sve kafe su popijene, sve priče ispričane, a da stvar bude još gora, oni javljaju da je let još malo pomjeren. Mi dolazimo u vreme kad treba da se krene i oni nama kažu da to nije taj gejt nego skroz neki drugi, skroz na drugoj strani. To je trčanje po cijelom aerodromu, mi dolazimo na taj gejt u posljednjim sekundama, mokri. Ja u cijeloj toj priči nosim neki roler za odjelo. Ti staviš tu odjelo i srolaš i ono se ne gužva. Nosim ga kao neki naivni slikar. I ja sa sve tim trčim po aerodromu, ono sve curi niz mene. Pazi, od šest sati čekanja smo došli do toga da smo na kraju zamalo zakasnili - započeo je priču Alimpijević.

Jedan od najboljih sudija Evrolige nudio mito u finalu

Jedan od najboljih sudija Evrolige nudio mito u finalu

Međutim, šta se dalje dešavalo?

- I ja ulazim i na onom posljednjem čekiranju, oni mi cijepaju tu kartu i daju mi drugu. Ja dobijam kartu između dva čovjeka malo korpulentnija. Ali da stvar bude najgora, u cijeloj toj mojoj nervozi, meni stjuardesa kaže da odložim "roler". I ja kažem da stavi ona gdje ima mjesta. Avion prepun. A ona kaže: "A šta vam je to?". I onda ja napravim taj kiks, u toj nervozi, ona mene pita kao da prvi put vidi roler i ja kažem šta je to, to jest izgovorim zabranjenu riječ. Poslije toga nekih 15 minuta, vidim ja kroz prozor upalilo se crveno tamo. Dolazi po dečaka. Izvode me iz aviona. Ali, nećeš vjerovati, bili su jako ljubazni s obzirom kako mogu da budu u tim situacijama. To može da bude ozbiljno maltretiranje. I sjećam se, ja prolazim kroz avion i svi se prave ljudi kao da me ne poznaju. Svi se ogradili o mene, ja pogledam u Nešu, on gleda i zviždi na drugi stranu, kao nemam ništa s njim. A moj kolega, kondicioni, misli garant žalio se, prebacuju ga u biznis klasu. Izvode me napolje i sad stajali smo ispred s policijom. Tu je pilot tražio da se izvinim.

- Tako da sam letio sutra ujutru. Imao sam sreće, bio je još jedan direktan red iz Frankfurta, tako da sam malo odmorio tu na aerodromu. Malo sam razmislio o svojim postupcima - ispričao je Alimpijević.

(Foto: Screenshot YT Jao Mile podcast)


Пратите нас и путем Вибера

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.