Najvrijedniji komad plastike

Arena će da grmi! Za sezonsku kartu KK Partizan zainteresovano više od 30.000 ljudi

  • Извор: АТВ
  • 22.08.2023. 14:19

Košarkaški klub Partizan na svom zvaničnom Instagram nalogu objavio je da je čak 30.417 navijača zainteresovano za kupovinu sezonske karte za utakmice crno-bijelih.

Navijači beogradskog kluba prošle sezone oborili su sve moguće rekorde u posjeti na mečevima Evrolige, a sudeći po interesovanju koja trenutno vlada za sezonske ulaznice crno-bijelih i grmiće u Areni kao nikada do sada.

Partizan je objavio novi sistem prodaje sezonskih karata, koji podrazumijeva da se svi navijači koji su zainteresovani za kupovinu najprije registruju, a klub se pohvalio da je do sada to učinilo više od 30 hiljada navijača, što je zaista fascinantan podatak.

Poznato je da je kapacitet najveće dvorane u Srbiji oko 20 hiljada mjesta, što znači da neće svi uspjeti da se domognu ovog zlata vrijednog komada plastike.

Još uvijek nije poznato kolika će biti cijena sezonske karte, ali iz kluba su najavili da će biti skuplja nego prošle sezone.



Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм