Tema dana

ATV u Somboru: Šampionska priča Nikole Jokića krunisana NBA prstenom

  • Извор: АТВ
  • 19.06.2023. 20:45

Borba za svaku loptu, želja za pobjedom i poenom više od protivnika. Sve ovo krasi ovdašnje klince u Somboru koji jednog dana žele da bude baš kao Nikola Jokić. Nekada je i sam bio u njihovoj koži, maštao da se nađe na svjetskom vrhu – na kraju je u tome i uspio.

Imao je i Nikola svoje uzore kada je prvi put, na nagovor braće kročio u sportsku dvoranu. Sa lica mjesta uvjerili smo se i u kakvim uslovima radi Košarkaški klub Džoker. 

Od vrhunskog asa za buduće somborske šampione. Ništa drugo i ne treba očekivati od šampiona svjetskog kova, koji je nakon odlaska u Denver iz sezone u sezonu pomjerao granice. Pa ipak košarka Nikoli nije centar svijeta. Još jedna ljubav zauzima značajno mjesto u njegovom životu.

Nikola Jokić na somborskom hipodromu bodrio svog ljubimca

Nikola Jokić na somborskom hipodromu bodrio svog ljubimca

Tamo su ga pozdravili njegovi zemljaci. Cijeli Sombor, ali i I Nikolini navijači širom regiona sjatili su se na hipodrom, gdje su  na licu mjesta htjeli da pozdrave NBA šampiona. Među njima bio je i jedan od najstarijih Nikolinih navijača. Stevan Šegrt prije odlaska na konjičke trke srdačno nas je ugostio uz poruku da je ove sezone pogledao skoro svaku utakmicu.

Pratili su i mnogo mlađi Somborci. Srđan Vlaškalić jedan je od onih koji su takođe budno pratili svaku utakmicu. Kaže da je Nikola uvijek bio posebno vezan za Sombor i da se upravo kod svoje kuće osjeća najopuštenije.

A s obzirom na dominaciju u minuloj sezoni, svijetla budućnost je i pred Nikolom Jokićem, ali I njegovim Denverom u NBA ligi. Jedan prsten je tu, Kolarado ih sada očekuje još mnogo više. Nada se tome, bez ikakve dileme i njihov najveći as, koji je tek počeo da ruši rekorde koji su mu se našli na putu.

ATV u Somboru: Nikola Jokić stiže na konjičke trke

ATV u Somboru: Nikola Jokić stiže na konjičke trke


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.