Партизан

Аврамовић "запалио" навијаче: "Сад ћемо и ми да тучемо!"

  • Извор: Мондо.ба
  • 19.10.2023. 19:23

Партизан очекује гостовање Олимпијакосу у оквиру четврог кола Евролиге, која је на програму у четвртак од 20.15 часова. Парни ваљак разочарао је домаће навијаче поразом од Барселоне на домаћем терену, а сада ће на трећем гостовању тражити своју шансу против грчког тима, који такође из поразом од Олимпије улази у ову утакмицу. Кошаркаш црно-бијелих Алекса Аврамовић истакао је да је екипа спремна и фокусирана на побједу.

"Они су одиграли једну слабу утакмицу против Милана у уторак вече, гд‌је их је Милано свео на 53 поена и свакако ће изаћи много мотивисанији него што су играли ту утакмицу. На нама је да направимо корак напред и да покушамо да исправимо те грешке које смо имали у утакмици против Барселоне и да покушамо да побиједимо. Имамо сигурно квалитет да побиједимо Олимпијакос, сад одлучиваће ти ситни детаљи као што су у уторак одлучивали и надамо се да ћемо бити фокусирани и спремни да урадимо то на прави начин", почео је разговор Аврамовић.

На питање како ће се тим црно-бијелих вратити у ритам послије практично једног дана одмора, Алекса је одговорио да се тим полако улази у препознатљиву форму и да играчи имају квалитет да испрате овакав темпо. 

"Ми имамо способност да играмо добру одбрану и мислим да Олимпијакос као и друге грчке екипе играју тврдо и чврсто, на мали број поена генерално, али кажем, треба зауставити Милутинова, прије свега, и Вокапа. Знамо да може и Канан да прави проблеме, да проблеме може да прави и Најџел Вилијамс Гос, имају добар и дубок ростер, али кажем и ми имамо сјајне играче, улазимо полако у препознатљиву форму и надам се да ће то већ од Олимпијакоса бити на добром нивоу", рекао је кошаркаш Партизана.

Иако је Партизан доживио тежак пораз од Барселоне, Аврамовић није забринут, али да дефинитивно планирају да промјене тактику у односу на поменуту утакмицу која је одиграна у уторак, код куће.

"Ми смо изгубили пред нашим навијачима, али кажем нема мјеста за туговање, уигравамо се и даље. Прошле године смо лошије кренули у Евролиги, имали смо проблеме, поготово у новембру и децембру, али кажем да смо се и тада скупили и сада мислим да имамо одличну хемију ван терена, тако да ће нам све то додатно помоћи да убрзамо процес сазријевања тих нових играча, али и нас да се што боље адаптирамо на нове играче и на нову средину. Нисам забринут, Барселона је играла добру утакмицу, они су нас тукли више него што смо ми њих тукли на домаћем терену. Баш су нас тукли - сад ћемо и ми да тучемо, што би се рекло", закључио је Аврамовић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Документарни програм (Р)

    'Документарни програм (Р)