Kao da ne gleda košarku

Bivši NBA igrač opleo po Denveru: Sramne izjave na račun Jokića!

  • Извор: Телеграф
  • 25.05.2023. 08:57

Nekadašnji NBA košarkaš Gilbert Arenas uputio je uvrijedljive komentare na račun Nikole Jokića i Denver Nagetsa, odnosno njihovog puta ka najboljoj ekipi u pomenutom takmičenju!

Arenas, koji je svojevremeno igrao za Golden Stejt, Vašingron, Orlando i Memfis, gostovao je u podkastu Džej Džej Redika i tom prilikom je rekao da ne vidi da se Jokić pretvara u megazvijezdu koju bi svi željeli da gledaju čak i ukoliko osvoji prsten.

Kad Medžik kaže: Jokić mijenja košarku kao Džordan, Brajant, Lebron i Bird

Kad Medžik kaže: Jokić mijenja košarku kao Džordan, Brajant, Lebron i Bird

Arenas je otišao toliko daleko da je Jokića i Nagetse uporedio sa Timom Dankanom i San Antoniom, uz napomenu da je ljudima bilo dosadno da gledaju kako Sparsi osvajajo titule.

Meloun o Jokiću:

Meloun o Jokiću: "Sa 136 kg, van forme, ko je tad rekao da će biti ovo što je sada, taj mnogo....

- Znate da Jokić može da osvoji ovo prvenstvo. Ali, nikoga neće biti briga. Budimo iskreni. Žao mi je. Neće otići sa mjesta gdje je trenutno, odnosno do superzvijezde. Ne radi ništa što djeca žele da vide. To su igrači, gleda se njihova ličnost. Znate da je Jokić sjajan, ali on nema IT (nije atraktivan) - poručio je Arenas.

Bivši NBA as očigledno pokušava da kaže da Jokić nije toliko zanimljiv tržištu, jer se njegov stil igre ne uklapa u eru društvenih medija koji brinu samo o najzanimljivijim detaljima.

Jokić: Prvi sam među jednakima u klubu, ugledao sam se na Đokovića

Jokić: Prvi sam među jednakima u klubu, ugledao sam se na Đokovića

Međutim, NBA liga je najpre sport - tek onda biznis. A kada je u pitanju sport, tu Jokiću nema ravnog i s pravom je tamo gdje jeste. Sada samo čeka rivala u velikom NBA finalu.