НБА

Боби Марјановић намјерно промашио и одушевио навијаче: Разлог је сјајан

  • Извор: Мондо.рс
  • 15.04.2024. 08:11

Бобан Марјановић (36) одиграо је претходне ноћи можда и своју посљедњу утакмицу у НБА каријери, али је нашао начин да се памти.

Марјановић је ријетко играо за Хјустон ове сезоне и наступ против Лос Анђелес Клиперса био му је тек 13. читаве сезоне, али је са 13 поена и осам скокова учествовао у побједи (116:105) и што је за њега још важније - успио је да одушеви гостујуће навијаче пред којима је некад играо.

О чему се ради? Бобан Марјановић је на четири и по минута до краја, при вођству Хјустона против Клиперса 105:97 измамио аплаузе свих у хали када је завршио на линији за слободна бацања, гдје је промашио оба "пенала" и то намјерно. И то обећавајући домаћим навијачима.

Није у питању никакво "пецкање" са њима, него у хали Клиперса важи правило - када кошаркаш промаши оба слободна бацања, тада навијачи добијају бесплатну пилетину.

Марјановић је након првог промашеног бацања погледао ка навијачима, па обећао да ће промашити и друго, након чега је хала "експлодирала", пише "Мондо".

Сви су били одушевљени, сем вјероватно његових саиграча и посебно тренера који је свакако желио побједу иако резултатски меч није много значио.

Није много марио Марјановић за то, чак ни то што је меч био далеко од завршеног у тренутку када је "частио" публику пилетином, пошто је желио да га по нечему памте навијачи Клиперса. Истовремено, показао је зашто је један од најомиљенијих саиграча у НБА лиги.

Бобан Марјановић ове сезоне просјечно биљежи 2,5 поена и 1,8 скокова у дресу Хјустона. Претходно је играо за Далас, Филаделфију, Клиперсе, Детроит и Сан Антонио.

Претходне вечери завршен је регуларни дио сезоне НБА лиге и сазнали смо парове плеј-офа.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:43 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:50 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.