Кошаркаш Аталанте

Богдановић говорио о Олимпијским играма

  • Извор: Б92
  • 30.10.2023. 12:06

Капитен кошаркашке репрезентације Србије Богдан Богдановић је рекао да ће бити дiо националног тима на Олимпијским играма, уколико га здравље послужи.

Уписао је 17 поена и шест асистенција у побjеди Атланте над Милвокијем 127:110 у НБА лиги.

Богдановић је нагласио да ће бити дио селекције за Олимпијске игре наредне године уколико здравствено буде добро.

"Ако ме здравље послужи идем", рекао је Богдановић за "РТС" и додао:

"Искрено нисмо још причали, само овако преко порука. Можда са неким саиграчима, чисто оно да видимо гдје смо, шта смо, да се чујемо, дописивање неко и то је то. Ништа сад, далеко је то", рекао је капитен репрезентације Србије.

Богдановић је рекао да су се играчи који нису били са репрезентацијом на Свјетском првенству редовно јављали и пратили утакмице националног тима, а осврнуо се и на сребро из Маниле.

"Било је лијепо, тек ће то кроз вријеме добити на значају. Лијепо љето иза мене, добра жртва, имали смо тај пех са Боришом, остао је жив, то је најважније, није било неких већих повреда осталих играча, вратили смо се здрави и то је оно што је најбитније. Мислим да је била добра хемија, добро дружење".

Богдановић је истакао да је постојао страх да Хокси отворе сезону са 0/3, али је до тога није дошло, пошто је Атланта савладала Милвоки, једног од фаворита за врх табеле НБА лиге.

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина