NBA

Bogdanović i Atlanta pred eliminacijom

  • Извор: sportklub.rs
  • 25.04.2022. 12:12

U četvrtoj utakmici prve runde istočne konferencije NBA plej-ofa Majami je kao gost savladao Atlantu 110:86 i poveo 3:1 u seriji. Na Zapadu Nju Orleans je bio bolji kod kuće od Finiksa 118:103 i izjednačio na 2:2.

Veliki korak napravio je Hit ka plasmanu u konferencijsko polufinale. Malo timova kroz istoriju uspijevalo je da preokrene seriju kada je gubilo 3:1, a utisak je da ova Atlanta sada to naprosto nije u stanju. Jednostavno, Majami je bolji tim i pravo čudo bi trebalo da se dogodi da se ne nađe među četiri na Istoku, a prvu šansu imaće u petom meču, koji se igra na Floridi.

Kod pobjednika Džimi Batler je meč završio sa dabl dabl učinkom od 36 poena i 10 skokova, Adebajo i Taker su imali po 14 poena. Na drugoj strani Hanter je bio najefikasniji sa 24 poena, Noks je zabilježio 12, a nosioci igre Tre Jang sa devet i Bogdan Bogdanović sa četiri poena, isto toliko skokova i asistencijom, nisu bili na uobičajenom nivou.

Peti meč igra se u Majamiju u noći sa utorka na srijedu.

Mnogo više borbe je u seriji prvog i osmog na Zapadu. Finiks Sansi su naišli na tvrd orah u vidu Nju Orleans Pelikansa. Jesu napravili brejk u trećoj utakmici, ali u četvrtoj Pelikansi su slavili 118:103 i seriju vratili na početak.

Kod pobjednika Ingram je briljirao sa 30 poena, a pratio ga je Valančijunas sa 26 poena i 15 skokova. Kod Sansa Ejton je bio najefikasniji sa 23 poena i imao je osam skokova, dok je Mekgi pridodao 14.

Serija se vraća u Finiks gdje se u noći sa utorka na srijedu igra peti meč, a sigurno se igra i šesti, koji je na programu dva dana kasnije u Nju Orleansu.

(FOTO: Tanjug/AP) 

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина