Akcija za plaćanje poreskog duga

Časovi ljubavi: Grobari skupili nevjerovatan novac za 2 dana!

  • Извор: Телеграф
  • 20.04.2023. 10:51

Košarkaški klub Partizan pokrenuo je prije nekoliko dana akciju prikupljanja novca za plaćanje poreskog duga, koja je izazvala "bum" kod navijača čim je pokrenuta.

Pristalice crno-bijelih počele su masovno da uplaćuju novac ne bi li pomogli klubu da se riješe balasta od 7.000.000 evra, koliko iznose neplaćene obaveze prema državi, zbog čega crno-bijeli često dobijaju "packe", što od predstavnika vlasti, što od strane čelnih ljudi rivalskog kluba i navijača.

Zvezda i Partizan favoriti za vajld karte Evrolige

Zvezda i Partizan favoriti za vajld karte Evrolige

Sada su se crno-bijeli ujedinili da riješe i taj problem, kako bi klub u narednu sezonu ušao neopterećen dugom za porez.

Partizan je marketinški sve organizovao na visokom nivou, a donatorima su zauzvrat obezbijeđene i nagrade u vidu potpisane Partizanove majice od strane svih igrača i trenera Željka Obradovića za svaku donaciju veću od 3.000 dinara, 1992 navijača sa najvećim donacijama dobiće ugravirano svoje ime na parket u Areni za novu sezonu, dok će onaj sa najvećom donacijom dobiti doživotno mjesto pored terena za utakmice Partizana.

Preminuo bivši igrač i trener Partizana

Preminuo bivši igrač i trener Partizana

Čim je akcija krenula, moglo se vidjeti da su počele i masovne uplate, a predsjednik Partizana Ostoja Mijailović otkrio je tokom gostovanja u jutarnjem programu RTS-a, da i da je poslije dva dana akcije skupljeno nevjerovatnih 500.000 evra.

- Nismo dali tu vijest u javnost, mi smo juče prikupili oko 500.000 evra. Akciju je pokrenulo više od 2.000 navijača. Mi smo puno akcija provodili, na kraju smo prihvatili, moram da pohvalim i da će svako od nas u UO platiti bespovratno po 100.000 evra, dakle milion evra će se platiti samo od članova UO, moram da se zahvalim državi što je imala razmijevanja da nas čeka sa ovim. Mi smo 2017. godine imali listu prioriteta. Cilj nam je da poreski dug do početka sezone vratimo večim dijelom, možda i u cjelosti. Jako je teško da imate toliki dug, a da imate budžet za igrače. Nama je korona godina odnijela 5 miliona evra, to je već glavnica duga za porez - rekao je Mijailović.

Pratite nas i putem Vibera!

Тагови:
  • 12:55 Емисија: Досије (Р)

    У новој сезони отварамо случајеве убиства која су потресла регион, причамо о некажњеним ратним злочинима, који чекају правду, портретишемо хероје нашег и прошлог времена, доносимо велике приче 'малих' људи, говоримо отворено о тешким темама.

  • 13:30 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    ''Кроз објектив камере вођени авантуристом, путописцем и симпатичним пустоловом Робертом Дацешином завирићемо у најзабаченије дијелове свијета.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.