Савладали Клиперсе

Денвер незаустављив, Јокић био на прагу новог трипл-дабла

  • Извор: АТВ
  • 15.11.2023. 07:38

На крилима сјајног Николе Јокића Денвер је забиљежио тријумф против Лос Анђелес Kлиперса 111:108.

Након пораза од Хјустона у претходном колу Нагетси су послије преокрета у завршници меча савладали тим из Лос Анђелеса и тако стигли до деветог тријуфа у сезони.

Најбољи српски кошаркаш Никола Јокић био је на корак од новог трипл-дабл учинка. Меч је завршио са 32 постигнута поена, 16 скокова и девет асистенција.

Никола није имао своје шутерско вече, шутирао је из игре 8/23, далеко испод свог просјека, али је ипак пронашао начин да издоминира и поново буде најбољи на терену.

Kлиперсима није помогла ни сјајајна партија српског зета Пола Џорџа да избјегну пораз против актуленог шампиона. Џорџ је био најефикаснији актер меча са 35 поена, а пратили су га Харден са 21 и Kаваи Ленард са 15 постигнутих поена.

Денвер ће у наредном колу играти против Њу Орлеанса, а Kлиперси ће се састати са Хјустон рокетсима.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм