Bili smo u kontaktu sa njim!

Direktor Zvezde otvoreno o "slučaju Mirotić": Mislim da zbog ovoga nije otišao u Partizan!

  • 29.07.2023. 09:07

Sportski direktor Crvene zvezde Meridianbet, Milan Dozet, prokomentarisao je sagu oko Nikole Mirotića.

Slavni košarkaš bio je na korak od dolaska u redove Partizana, ali je u posljednjem momentu promijenio odluku i do realizacije transfera na kraju nije došlo.

Patrijarh Porfirije odgovorio Duletu Vujoševiću zbog Mirotića

Patrijarh Porfirije odgovorio Duletu Vujoševiću zbog Mirotića

U emisiji "Miljanov korner" Dozet je rekao da je doskorašnji as Barselone bio i Zvezdina velika želja i iznio svoje mišljenje zbog čega Mirotić nije otišao u Partizan.

"Sa Mirotićem smo bili u kontaktu i željeli da ga vidimo u našim redovima. Imali smo i neke razgovore sa njegovim agentima, ali do dogovora nije došlo. Što se tiče druge strane priče i nekih optužbi na račun Crvene zvezde, čak je i Partizan javno rekao u prvom obraćanju, kako je siguran da nikakve prijetnje nisu uticale na njegovu odluku i kako će se narednih dana vidjeti sve. Nikola je između ostalog izašao i rekao kako nije bilo prijetnji od strane Crvene zvezde. On je neko ko svaki put bude dočekan aplauzom gdje god da smo igrali protiv njega. Pretprošle sezone je proglašen i zvezdašem godine tako da ga stvarno doživljavamo kao našeg i nismo bili ti koji bi spriječili njegov odlazak bilo gdje", rekao je Dozet.

Dok se trese košarkaška Srbija, oglasio se i Nikola Mirotić!

Dok se trese košarkaška Srbija, oglasio se i Nikola Mirotić!

On smatra da je Mirotić odustao od Partizana jer nije želio da dijeli Srbiju.

"Lično, a ne kao sportski direktor Zvezde, mislim da je njegova odluka na kraju bila takva jer je čovjek koji je uradio mnogo za srpski narod i nije želio da na neki način odsječe dio ljudi koji ga podržavaju i poštuju odlaskom u jedan ili drugi klub", zaključio je sportski direktor crveno-bijelih.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок