Slavni srpski košarkaš

Divac: Jokić zaslužuje NBA prsten

  • Извор: Агенције
  • 31.05.2023. 13:46

Slavni srpski košarkaš Vlade Divac smatra da Nikola Jokić zaslužuje da ove sezone osvoji NBA prsten.

Nagetsi su impresionirali sve ljubitelje košarke nakon što su razbili Los Anđeles Lejkerse sa 4:0 u finalu Zapadne konferencije, a ni Divac nije ostao imun na Jokićeve majstorije, pa je tako tokom gostovanja djeci u jednoj novobeogradskoj osnovnoj školi jasno stavio do zanja na koga bi trebalo da se ugledaju.

Jedno od pitanja djece bilo je da li smatra da Jokić može ove sezone da osvoji titulu, na koje Vlade nije imao dilemu.

"Što da ne može do prstena? Ako neko zaslužuje, onda je to Jokić. Svi smo veliki njegovi navijači i nadamo se uspjehu ove godine. Naši košarkaši dolaze iz škole košarke koja je napredna. Nikola je naš, divno ga je gledati i nadamo se osvajanju titule“, rekao je Divac.

Da li će Jokić nakon NBA finala skratiti odmor i pridružiti se reprezentaciji Srbije za sada nije poznato. Divac misli da ekipa Svetislava Pešića ima šanse za uspjeh na Mundobasketu na Filipinima ako odnos momaka prema reprezentaciji bude bolji.

"Imamo kvalitet, nova generacija je dobra i uspješna, pravili su uspjehe i nadam se da će i ove i sljedeće godine takođe imati uspjeha na Svetskom i Evropskom prvenstvu. Po kvalitetu smo u vrhu, ono što bi trebalo bolje da se uradi je hemija i odnos prema igranju za reprezentaciju i nadam se da će generacija koja dolazi to kreirati. Kada imate hemiju u ekipi, to pomogne u teškim trenucima“, poručio je Divac.


  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина