NBA liga

Embid indirektno prozvao Jokića

  • Извор: Агенције
  • 13.04.2023. 10:53

Nikola Jokić još uvijek čeka da vidi sa kim će igrati u NBA plej-ofu, dok njegov rival u trci za MVP nagradu Džoel Embid već zna da će njegova Fila igrati sa Bruklin Netsima.

Ipak, pred plej-of on je našao vremena da "bocne" Nikolu Jokića.

On je u razgovoru sa poznatom američkom novinarkom Rejčel Nikols pričao o MVP trci, o tome da je dva puta zaredom završio kao drugi u glasanju, ali je izokola spomenuo i Srbina. Do duše, indirektno.

"Ono što ću reći je da ako ljudi kažu da ih nije briga za to, oni lažu. To je najbolja nagrada koju možeš da dobiješ kao košarkaš i mnogo znači. Ali ako bih je osvojio bilo bi sjajno. To bi potvrdilo sav rad koji ulažem. Zato mi je stalo do nagrade jer sam uložio toliko napora i ako uspijem da dobijem takvo priznanje to potvrđuje da nisi gubio vrijeme. Ali kao što sam rekao, ako vam neko kaže da ga nije briga, to je sr*nje", rekao je kamerunski centar. 

Ovdje je očigledno ciljao na dvostrukog uzastopnog MVP-a NBA lige Nikolu Jokića koji je više puta rekao da ga individualna priznanja ne zanimaju i da nije opterećen uzimanjem MVP priznanja.

Sada Embid vodi u glasanju i sve je izvjesnije da će biti MVP ove sezone. 

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.