Srpski košarkaš

Gazeta: Zvezda u kontaktu sa Teodosićem

  • Извор: Агенције
  • 18.07.2022. 10:44

Kako piše "Gazeta delo sport", Miloš Teodosić nalazi se na meti Crvene zvezde.

Ipak, pitanje je koliko je taj transfer realan.

Kako navodi ugledni italijanski list, predstavnici Crvene zvezde stupili su u kontakt sa Teodosićevim agentom Nikom Locosom.

Ipak, 35-godišnji plejmejker ima ugovor u Virtusu vrijedan 1,7 miliona godišnje. Ukoliko je Zvezda spremna da parira tome, Bolonjezi će povisiti ponudu, jer ne žele da se odreknu Valjevca.

Teodosić je u Virtus došao 2019. godine kada je napuštao NBA ligu i Los Anđeles Kliperse, a prethodno je nastupao za CSKA Moskvu, Olimpijakos, Borac iz Čačka i FMP Železnik.

Godinama se već spekuliše o njegovom dolasku u Zvezdu, a on je svojevremeno rekao da bi se vratio pod uslovom da može stvarno da pomogne. Uprkos godinama, i dalje igra na vrhunskom nivou, ali pitanje je može li on iz Virtusa i želi li, pogotovo sada kada će sa Bolonjezima igrati napokon u Evroligi.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.