DIrektor beogradske Arene

Goran Grbović za ATV: Pojačane mjere bezbjednosti pred meč Partizan - Real Madrid

  • Извор: АТВ
  • 02.05.2023. 15:32

DIrektor beogradske Arene i bivši košarkaš Partizana Goran Grbović kaže za ATV da su podignute mjere bezbjednosti pred meč Partizan - Real Madrid u okviru Evrolige.

"Pojačane su mjere bezbjednosti, bitan je način ulaska. Imamo konfiguracijski tako napravljeno da imamo ulaz i sa sjevera i sa zapada.  Imamo punu kontrolu. Redarske službe plus sve službe koje će biti uključene večeras u pojačanom sastavu zbog važnosti utakmice, ne zbog nečega drugog", kaže Grbović i poručuje da će bezbjednosti sektor imati za tri do pet odsto više ljudi na večerašnjem meču.

O predviđanjima i mogućem rezultatu, Grbović kaže da je Partizan oslabljen, ali da Partizan ima Željka Obradovića, a Real Madrid nema.

"Daleko više smo oslabljeni od Real Madrida. Međutim, ovo su trenuci kada se Realu odlučuje sudbina, a ne nama. Ovo je nama prva utakmica u seriji od tri. Jedna pobjeda i mi možemo u fajnl-for, Realu može biti posljednja utakmica, a nama tek prva od tri. U večerašnjoj utakmici smo mi oslabljeni. I oni su bez dva važna igrača, ali oni su duplirani na svim pozicijama. Ali, mi imamo Željka Obradovića, a oni ne", kaže Grbović.

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм

    '' Филм