Košarkaš šampiona NBA lige

Grin: Odlazak Bjelice je veliki gubitak za Golden Stejt

  • Извор: Танјуг
  • 08.07.2022. 11:34

Košarkaš šampiona NBA lige Golden Stejta, Drejmond Grin, izjavio je da je odlazak Nemanje Bjelice iz Voriorsa veliki gubitak za franšizu iz San Franciska.

Bjelica će karijeru nastaviti u turskom Fenerbahčeu za koji je već nastupao od 2013. do 2015. godine.

- Јoš jedan veliki gubitak je odlazak Belog, Nemanje Bjelice. On se vraća u Tursku, u Fenerbahče. To je ono što me je malo zaboljelo - rekao je četvorostruki NBA šampion u svom podkastu "Drejmond Grin šou".

Grin je naglasio da je imao priliku da izgradi veoma dobar odnos sa Bijelim i da će to trajati mnogo duže nego što on ili Bjelica budu igrali košarku.

- Mislim da je za Bijelog ovo bio više potez iz porodičnih razloga, ne iz poslovnih. Bijeli ima dvoje djece i želi da je bliži porodici. Za one koji ne znaju, Bijeli je iz Srbije, tako da će biti bliži familiji - dodao je Grin.

Amerikanac smatra da su Voriorsi izgubili svestranog igrača koji je omogućavao saigračima lakše pozicije za šut.

- Pogodilo me je malo to što smo ga izgubili, ali sam ipak srećan zbog njega. Biće bliže porodici i razumijem koliko je to važno. Bijeli, želim ti sve najbolje. Brate, volimo te. Srećno u Fenerbahčeu. Nadam se da ću uhvatiti neku od tih utakmica, svakako bih želio da odem tamo i pogledam neku utakmicu Evrolige. Brate, srećno tamo - zaključio je Grin.

Тагови:
  • 21:30 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм