Košarkaš Filadelfije

Harden: Želim da se borim za prsten

  • Извор: Агенције
  • 18.07.2022. 11:07

Bek Filadelfije Džejms Harden potvrdio je da će se odreći dijela novca iz svog ugovora kako bi njegov tim doveo još kvalitetnih pojačanja.

Harden je imao opciju da sljedeće godine zaradi 47,4 miliona dolara, ali je nakon razgovora sa generalnim menadžerom Derilom Morijem došao do drugačijeg dogovora. 

"Rekao sam Derilu da poboljša tim, dovede koga treba da dovedemo, a da meni daju ono što ostane. Toliko očajnički želim da pobjeđujem, želim da se borim za prsten. U ovoj fazi karijere mi je samo to važno i spreman sam da uzmem manje novca toga radi“, rekao je Harden, koji će u avgustu napuniti 33 godine.

Tačni uslovi novog ugovora nisu poznati, mada je novinar Šams Čaranija objavio da će Harden uzeti 15 miliona manje sljedeće godine nego što je prvobitno bilo predviđeno.

"Ne možemo još da govorimo o detaljima, ali razgovaraćemo. Ljubav je obostrana, dogovorićemo se“, kaže Mori.

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм