ФИБА Лига шампиона

Игокеа без права на грешку против Мурсије

  • Извор: АТВ
  • 27.11.2023. 20:24

Уколико желе да задрже шансе за останак у Европи и послије групне фазе кошаркаши Игокее сутра морају да савладају екипу Мурсије.

Свјесни су у табору Александровчана да им посао неће бити нимало лак са обзиром да су Шпанци екипа која држи високу трећу позицију у домаћем првенству и имају највише амбиције у ФИБА Лиги шампиона.

"Играмо на домаћем терену, немамо још увијек побједу у Лиги шампиона и силно желимо да играмо добро и да прекинуо тај негативни низ. Захтјевна утакмица, захтјеван противник, али мотив више за нас да изађемо на паркет и одиграмо најбоље што можемо," истиче Владимир Јовановић, тренер Игокее.

Иако у Европи за сада све не иде према плану, Игокеа биљежи сјајне резултате у АБА лиги. Побједе против Партизана, Будућности и Цедевита Олимпије доказ су квалитета екипе која ће сутра оставити посљедњи атом снаге на паркету. Каже то и капитен Драган Милосављевић. 

"Сутра нас очекује јако битна утакмица, потребна нам је добра игра на домаћем терену. Играмо са екипом која је једна од најбољих екипа у лиги. Мурсија игра сјајну кошарку, у великом су самопоуздању, и сигурно да неће бити лако. Играју јако брзо, агресивни су, узимају велики број шутева и нон стоп су на офанзивном скоку. Имамо сигурно тежак задатак," каже Милосављевић.

Игокеа и Мурсија играју сутра од 18 часова и 30 минута. Већ за викенд Игоси настављају са обавезама у АБА лиги, а у Лакташе стиже екипа Морнара.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм:Поново код куће (16+)

    '' Филм:Поново код куће (16+)

  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару