ABA liga

Igokea dočekuje Zvezdu, Bajić: Ne znam koliko je realna pobjeda u ovom trenutku

  • Извор: АТВ
  • 30.10.2022. 16:47

Najteži ispit dosadašnjeg dijela sezone je pred košarkašima Igokee. U goste im dolazi šampion ABA lige, Crvena zvezda. Beograđani osokoljeni prvim evroligaškim trijumfom žele nastavak pozitivnog niza u regionalnom takmičenju, a domaći novu pobjedu protiv Zvezde. Posljednja tri meča ovih rivala u Laktašima pripala su ekipi koju vodi Dragan Bajić.

„Znam da je lijepo pobijediti Zvezdu, ali ne znam koliko je to realno u ovom trenutku. Pokušao sam da skinem pritisak sa igrača i da uživamo u lijepim stvarima. Te lijepe stvari su naše četiri uzastopne pobjede. Zvezda je tim sa 17 igrača u rosteru koji imaju veliki kvalitet. Mi ćemo sutra dati sve od sebe. Želim publici da uživa, jer to i jeste suština. Ova utakmica je praznik sporta“, rekao je Bajić.

Seriju pobjeda Igokee pokvarila je povreda Marija Nakića koji će dugo odsustvovati sa terena. Jedan od Bajićevih aduta je sjajni organizator igre Brajant Kroford. U utakmicama koje su iza nas, pokazao je raskošan talenat i zajedno sa Kendrikom Rejom biće lider tima u nastavku sezone.

Iza nas je nekoliko dobrih utakmica. Potrebno je i da na ovom meču pokažemo istu želju, strast i energiju. Moramo da se držimo zajedno na tereno i tako pokušamo da stignemo do našeg cilja, a to je pobjeda.

Derbi 5. Kola ABA igra se sutra od 18 časova u Laktašima. Ovaj meč označiće povratak bivšeg igrača Igokee Dalibora Ilića na mjesto uspjeha.