FIBA Liga šampiona

Igokea gostuje Bilbau

 • Izvor: ATV
 • 30.11.2022.13:51

Pred košarkašima Igokee večeras od 20 časova je utakmica protiv Bilbaa u okviru četvrtog kola FIBA Lige šampiona.

Tim Dragana Bajića na svom kontu ima pobjedu i dva poraza, a susret protiv španske ekipe na gostujućem parketu biće im najteži ispit do sada.

"Pokušavamo da se oporavimo od puta i meča u Železniku kako bismo što spremniji ušli u meč. Bilbao ima određeni kvalitet i sigurno imperativ pobjede, znajući da prvo mjesto obezbjeđuje direktan plasman u Top 16. Moramo da imamo bolji fokus i koncentraciju tokom svih 40 minuta. Ako nam se ukaže šansa, pokušaćemo da je iskoristimo", poručio je Bajić čiji tim traži još jednu pobjedu koja bi mu osigurala plasman u plej-in fazu, koja bi mogla da bude 13. decembra u Nimburku.

 • 14:00 Serija: Istine i laži (R)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 14:50 Serija: Igra sudbine (R)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 15:40 Serija: Dugo sam te čekao

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca koji su neočekivano ušli jedni u druge, Kadir, biznismen koji je za sebe izgradio život daleko od porodice.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.