ABA liga

Igokea na važnom ispitu protiv MZT-a

  • Извор: АТВ
  • 17.03.2023. 11:31

Košarkaši Igokee sutra gostuju MZT-u u okviru 22. kola ABA lige, u jednoj od najvažnijih utakmica ove sezone.

Eventualnom pobjedom ekipa Vladimira Jovanovića napravila bi veliki korak ka opstanku u društvu najboljih, nakon serije loših rezultata od početka decembra.  

“Apsolutno smo svjesni situacije i važnosti meča u smislu poretka na tabeli. Takođe oni su ekipa koja posebno na domaćem terenu posjeduje i kvalitet te je očigledno da može da pobijedi i uslovno rečeno favorita na papiru, kao što je uradila protiv FMP-a i Cedevita Olimpije. Poslije promjene trenera i dolaskom nekih igrača imaju i veću širinu i igraju sa većom energijom i samopouzdanjem. Nošeni su domaćom publikom koja im zaista daje podršku i kada sve to sagledam svjestan sam da nas očekuje jedan veliki izazov i jedna teška utakmica, međutim vjerujem da poslije pobjede koja nam je bila jako potrebna i poslije dobrog rada mislim da ćemo odigrati dobru košarku i da će to pokazati da smo u nekoj uzlaznoj putanji", rekao je Jovanović. 

Kosta Kondić nada se da će on i njegovi saigrači da ponove pristup iz utakmice sa ekipom FMP-a prošlog vikenda kada su slavili veoma važnu pobjedu. 

“U subotu nas očekuje jedan jako bitan meč. MZT je ekipa koja je pokazala da na svom terenu igra jako dobro, i mi ćemo morati da imamo pristup kao na prošloj utakmici, što znači da svih 40 minuta moramo da budemo u fokusu i da uradimo ono što se od nas traži i što treniramo proteklih dana", izjavio je Kondić. 

Utakmica između košarkaša MZT-a i Igokee na programu je u subotu od 17 časova.

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.