АБА лига

Игокеа у недјељу гостује Студентском центру

  • Извор: АТВ
  • 12.01.2024. 12:45

Кошаркаши Игокее гостују у недјељу Студентском центру у мечу 16. кола АБА лиги.

Игоси су у серији од четири узастопна пораза регионалном такмичењу па ће у Подгорици покушати да прекину црни низ. 

"Екипа СЦ Дерби је талентована и квалитетна екипа, која је претрпјела промјене у ростеру, отишао им је Камењаш и то се осјетило у игри. Имају два пораза иза себе, али су веома квалитетни и имају пуно нападачких опција. Млади су и талентовани, потентни у одбрани и у нападу и сигурно да на њиховом терену није лако са њима играти. Ми смо имали ове недјеље времена да тренирамо и да се спремимо и поред свих ових промјена које смо ми претрпјели у ростеру тако да ћемо покушати да будемо у доброј концентрацији, ове неке ствари које припремамо да их испоштујемо, да будемо конкурентни у већем дијелу утакмице и уколико буде прилике за нешто више да то искористимо", рекао је тренер Игокее Владимир Јовановић. 

Добро резултату нада се и млади Михаило Бошковић. 

"Гостујемо у недјељу екипи СЦ Дерби, која је остала без свог најбољег играча и задње двије утакмице су изгубили и сигуран сам да ће у овај меч ући јако. С наше стране ми смо тренирали снажно, спремали смо се и сигуран сам да ће то бити једна јака и чврста утакмица", изјавио је Бошковић.

Студентски центар и Игокеа играју у недјељу од 21 час. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм