ABA liga

Igokea u Skoplju traži pobjedu za mirnu završnicu sezone

  • Извор: АТВ
  • 17.03.2023. 18:26

Nakon prekinute serije loših rezultata košarkaši Igokee nadaju se uzlaznoj putanji i povratku dobre forme, a eventualnim trijumfom u Skoplju tim Vladimira Jovanovića napravio bi veliki korak ka ulasku u mirnu luku pred završnicu sezone.

Svjesni su u taboru Aleksandrovčana težine posla protiv fenjeraša na tabeli, a Kosta Kondić nada se istom pristupu utakmici kao i prethodnog vikenda protiv FMP-a.   

"Mi ćemo definitivno morati da imamo isti pristup kao što smo imali u prethodnoj utakmici protiv FMP-a, odnosno, da svih 40 minuta budemo fokusirani i da uradimo ono što se od nas traži, i za šta se spremamo čitavu ovu sedmicu", poručio je Kosta Kondić.

Igokea je u prvom dijelu sezone ostvarila tijesnu pobjedu protiv ekipe iz Skoplja na domaćem parketu, što je još jedan od signala za oprez.

Da ekipu očekuje veliki izazov i teška utakmica, svjestan je i trener Igokee Vladimir Jovanović.

On ne osporava učinak ekipe MZT-a na domaćem parketu, ali poručuje i da su se u klubu dobro pripremili za predstojećeg rivala. 

"Apsolutno smo svjesni situacije i važnosti meča u smislu poretka na tabeli. Takođe, oni su ekipa koja je posebno na domaćem terenu pokazala da posjeduje kvalitet i da može da pobijedi protiv uslovnog favorita na papiru, FMP-a i Cedevite. Poslije promjene trenera i dolaskom novih igrača imaju i veću širinu, igraju sa više energije i sa samopouzdanjem", rekao je Vladimir Jovanović.

Igokea se trenutno nalazi na 12. poziciji sa skorom od šest pobjeda i 14 poraza, dok je MZT Skoplje 14. sa učinkom od četiri pobjede i 17 neuspjeha.

Utakmica 22. kola ABA lige na rasporedu je sutra sa početkom u 17 časova.

Тагови:
  • 07:00 АТВ јутро

    АТВ јутро

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија