Žestoko pecnuo igrače koji ne igraju za nacionalni tim

"Ili ste vođa, ili niste..." Da li je Dončić mislio na Jokića kada je pričao o reprezentaciji?

  • 30.07.2023. 11:36

Na predstojećem Svjetskom prvenstvu u košarci dres reprezentacije Slovenije će nosti Luka Dončić, koji će ujedno biti i kapiten ove selekcije.

- Bilo je ovo dugo ljeto. Nisam mnogo razmišljao o košarci, ali sada sam srećan što sam se vratio. Biće ovo sjajan nastavak ljeta, sa mnogo mečeva i treninga, stvarno se tome radujem - rekao je Dončić, a prenosi slovenačko "Delo".

Jokić prvi put u javnosti poslije otkaza Srbiji: Evo gdje je Nikola i šta radi!

Jokić prvi put u javnosti poslije otkaza Srbiji: Evo gdje je Nikola i šta radi!

Presrećan je Dončić što mu je pripala ta čast da bude kapiten reprezentacije.

- Velika je ovo čast za mene (biti kapiten reprezentacije), pričao sam već sa (selektorom, Aleksandrom) Sekulićem, obavili smo razgovor i sa momcima, a upravo su oni i odlučili (ko će ponijeti kapitensku traku). Stvarno sam ponosan - nastavio je Luka Dončić, s kojim je u Ljubljani i njegov klupski trener, Džejson Kid.

Dončić je između redova provukao i poruku igračima koji neće nastupiti na Mundobasketu.

- Znate, nije to neka velika novost za mene, navikao sam na sličnu situaciju u Dalasu, a i ranije sam, na neki način, bio vođa u državnom timu. A za to i ne možete da se pripremite, to dođe spontano. Ili ste vođa, ili niste - rekao je Luka Dončić.

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Наша Српска (Р)

    ''Емисија 'Наша Српска' доносе актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.