Бивши кошаркаш

Исповијест Дарка Миличића: Можда бих успио да није било оца

  • Извор: Курир
  • 13.03.2024. 09:55

Бивши кошаркаш Дарко Миличић испричао је урнебесне анегдоте које је доживио са оцем током боравка у НБА.

Миличић је 2003. године био изабран као други пик на НБА драфту од стране Детроит Пистонса. Предвиђали су му блиставу НБА каријеру, али нажалост талентовани Србин није искористио велики потенција.

Освојио је прстен са Пистонсима 2004. године, наступао за Орландо, Мемфис, Минесоту, Бостон, али није остварио каријеру адекватну свом нестварном таленту.

У популарном подкасту "Јао Миле" испричао једну занимљиву причу из Пистонса када је његов отац Милорад разговарао са чувеним Џом Думарсом.

"Пита ме да ли тата прича енглески, објасним да не прича. Овај прича 20 минута, ја преводим Мићко каже 'океј'. Шта бре океј, брате? Шта човјеку да одговорим? Као он све њега разумије, само не зна да му одговори. Никад није хтио да призна да не зна енглески", рекао је Миличић.

Услиједила је још једна занимљива прича.

"Можда бих проиграо да ме ћале није вукао у 'Хоум депот' сваки други дан да гледа моторке. Брале мој, он дође, досадно му, сједи шкргуће зубима и виче: 'Шта ви радите у овој Америци, ово је овдје пропаст! Ово је досада'. Ћале брате, шта треба? 'Води ме у "Хоум депот" да видим тамо шта има'. Онда гледамо моторке, брале мој, по три-четири сата. Умјесто да одмарам, ја шетам тамо са њим", са осмијехом је испричао Дарко.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)