Мартинас Поциус

"Јокић је најбољи на свијету, зашто би се плашио било ког противника?"

  • 25.03.2024. 17:25

Некадашњи литвански кошаркаш Мартинас Поциус је говорио о Олимпијским играма и Николи Јокићу.

Уколико се Литванија пласира кроз квалификације на Олимпијске игре, биће у групи са Сједињеним Америчким Државама и Србијом.

Поциус је у разговору за "Спорт клуб" прокоментарисао жријеб.

"Брутална група, то је сигурно. Ако Србија буде имала комплетан тим, биће интересантно. Американци другачије доживљавају интернационална такмичења – не обраћају толико пажњу на свјетска првенства, приоритет су им олимпијске игре, док ми у Европи придајемо једнак значај", рекао је Поциус за "Спорт клуб".

Он сматра да је Јокић најбољи кошаркаш на свијету.

"Покушаће да доведу свој најбољи тим, али једну ствар треба нагласити – Србија и Француска, имају толико играча који играју на највишем нивоу, у НБА или Евролиги… Прије двадесет година, многи тимови су били уплашени када треба да играју са САД, а сада то више није случај. Никола Јокић је најбољи на свијету, зашто би се плашио било ког противника? Биће узбудљиво, дивно такмичење."

Кошаркашка репрезентација Србије играће 28. јула против селекције Сједињених Америчких Држава у првом колу групе Ц на Олимпијским играма у Паризу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

    'Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!