Košarkaš Denvera

Jokić poželio sreću Srbiji

  • Извор: Агенције
  • 29.11.2022. 11:42

Srpski reprezentativac Nikola Jokić poslao je poruku fudbalerima koji su na Mundijalu u Kataru.

Nikola Jokić je sa 32 poena još jednom predvodio Denver u pobjedi nad Hjustonom.

Nakon meča je u razgovoru sa novinarom RTS-a, poslao poruku fudbalskoj reprezentaciji koja u petak igra odlučujući meč u Kataru protiv Švajcarske.

"Pratim Srbiju, naravno. Imamo šansu, na nama je sve sada što je i najbitnije. Nemam šta da im kažem osim - srećno, srećno! Na sve ili ništa. Presudna je utakmica, presuđuju detalji i postoje tu stvari koje moraju da se ispoštuju", rekao je Nikola Jokić.

Upitan je da li je sa trenerom Felipeom bilo malo "peckanja" pošto su Srbija i Brazil u istoj grupi na Svjetskom prvenstvu.

"Ne, navijao sam za Brazil jer je Srbiji bilo potrebno da pobijede Švajcarsku. Kada se duel Srbije i Brazila završio prihvatio sam poraz, pružio sam mu ruku i sad čekamo sljedeći meč", rekao je Jokić.

Pitali su Jokića da li navija za možda još nekoga na Mundijalu, recimo Hrvatsku?

"Ne. Želim dobro državama iz našeg okruženja, Svjetsko prvenstvo je najveće fudbalsko takmičenje na svijetu i svi žele da budu ti koji svoju zemlju stave na mapu", rekao je centar Denvera.


(FOTO: Tanjug/AP) 
Тагови:
  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм