НБА лига

Јокић се повриједио у незгодном тренутку, Денвер изгубио прво мјесто

  • Извор: Агенције
  • 23.03.2024. 08:30

До краја регуларне сезоне у НБА лиги остало је врло мало (играју сви по 82 утакмице), а на врху Западне конференције гледаћемо праву драму.

Свака утакмица биће важна пошто се Денвер, Оклахома и Минесота боре за прво мјесто, а поново Тандери "воде коло" јер су претходне ноћи били бољи од Торонта (123:103).

Српски тренер Дарко Рајаковић није могао да их заустави, посебно уз толики број повријеђених играча, тако да је Шај Гилџес-Александер поново био најбољи појединац у саставу свог тима.

Канађанин је имао 23 поена, седам скокова и осам асистенција, док су га пратили и Вилијамс (20) и Холмгрен (18). То је било довољно да Тандери дођу до 49. побједе, колико има и Денвер, али тим нашег Јокића има и меч више. И сада и једну бригу више...


Лица терориста - Појавила се фотографија осумњичених за масакр у Москви?

Лица терориста - Појавила се фотографија осумњичених за масакр у Москви?

Уочи меча са Портландом, Денвер је саопштио да Јокић има повреду и да је неизвјесно да ли ће наступити. Према званичним информацијама, Јокић има проблем са доњим дијелом леђа, односно лијевим куком, тако да ће тек у посљедњи час бити донијета одлука да ли ће играти. Уз њега је под знаком питања и Џамал Мареј, док су од раније повријеђени Зек Нађи, Влатко Чанчар и Џејлен Пикет.

С обзиром да је Денверу остало да одигра само још 12 утакмица, вјероватно је да ће Јокић "стиснути зубе" јер наравно је да шампион жели што бољу позицију у плеј-офу која гарантује домаћи терен до краја.


Путин издао наређења у вези са терористичким нападом

Путин издао наређења у вези са терористичким нападом

Претходне ноћи од српских играча на терену смо видјели само Јовића који је постигао 10 поена у поразу Мајамија од Пеликанса (88:111) и све је мање извјесно да ће клуб са Флориде директно у плеј-оф, пошто се чини да ће морати кроз доигравање да дође до тог мјеста.

НБА РЕЗУЛТАТИ

Детроит - Бостон 102:129,

Торонто - Оклахома 103:123,

Мајами - Њу Орлеанс 88:111,

Минесота - Кливленд 104:91,

Сан Антонио - Мемфис 97:99,

Голден Стејт - Индијана 111:123,

Порлтанд - Л.А. Клиперс 117:125,

Л.А. Лејкерс - Филаделфија 101:94.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм