Денвер славио

Јокић се свађао са судијама па искључен!

  • 21.11.2023. 07:36

Кошаркаш Денвера Никола Јокић искључен је са меча против Детроита у финишу првог полувремена због приговарања судијама.

Нагетсима је искључен и Мајк Мелоун, али су ипак тријумфовали 107:103. Денвер је против Детроита прекинуо низ од два пораза упркос искључењима главног тренера и најбољег кошаркаша.

Мајк Мелоун искључен је у финишу прве четвртине, а Никола Јокић пред крај друге дионице, ипак ни то није помогло Пистонсима да дођу до побједе. Детроит је у серији пораза, и не зна за позитиван резултат од октобра.

Шеф стручног штаба Нагетса искључен је са утакмице на минут и 22 секунде пред крај прве четвртине због друге техничке грешке коју је зарадио усљед расправе са судијом.

Никола Јокић искључен је такође на минут и 22 секунде, али пред крај првог полувремена. Јокић је у расправу са арбитрима ушао након дуела са играчима Детроита гдје је сматрао да је два пута фаулиран, прво при пријему лопте, а потом и након ситуације у којој је био удвојен.


Упркос искључењима, Денвер је савладао екипу Детроита. Два тима играла су егал у другом полувремену. Било је неколико смјена у вођству, али су Нагетси до побједе дошли захваљујући бољој игри у одбрани у посљедњих неколико минута меча.

Пистонси од почетка сезоне имају тек двије побједе уз 13 пораза и зацементирану су на зачељу Источне конференције, пише РТС.

Пратите нас и путем Вибера