Trener KK Borac

Kašćelan: Dobra lekcija za nas, u pravom trenutku

  • Извор: АТВ
  • 28.01.2023. 20:36

Trener košarkaša Borca Zoran Kašćelan nije mnogo toga zamjerio svojim igračima nakon poraza od Sloge iz Kraljeva 73:71 u okviru desetog kola ABA 2 lige.

Trener banjalučkog tima smatra da je njegov tim večeras bio emotivno i energetski prazan nakon dvije teške utakmice protiv Zlatibora i Krke, ali podvlači da to ne smije da bude alibi. 

"Smatram da je Sloga odigralo zrelo i pametno cijelu utakmicu. Mi smo u pripremi meča znali da će se na nama vidjeti velika emotivna i fizička potrošnja, ali to ne smije da bude alibi. Znali smo da je Sloga ekipa koja umije da igra. Na balonima se često dešavaju oscilacije i promjene rezultata. Nemam puno toga da zamjerim momcima, ovo je nama dobra lekcija u pravom momentu jer, kao što smo bili energetski nadahnuti protiv Krke i Zlatibora, uz sjajnu podršku sa tribina, nažalost večeras nismo uspjeli da prelomimo meč", rekao je Kašćelan.

Strateg "crveno-plavih" zadovoljan je kvalitetom utakmica u Banjaluci tokom ove sedmice. 

"Otišla je jedna lijepa slika, utakmice su bile posjećene. Nakon par dana mi svoj put nastavljamo u domaćem prvenstvu, uskoro nas čeka i posljednji balon kao i sama završnica ABA 2 lige", poručio je Kašćelan. 

Тагови:
  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок