Премијер лига БиХ

KKИ Врбас јесењи шампион: Лекција и Сарајлијама

  • Извор: АТВ
  • 04.11.2023. 15:39

Играчи Kошаркашког клуба инвалида Врбас забиљежили су још један тријумф у Премијер лиги БиХ у кошарци у колицима. Овог пута су, у мечу 4. кола, у дворани Обилићево очитали лекцију екипи 3K из Сарајева добивши их 93:56 (25:18, 22:11, 24:11, 22:16).

Утакмицу су нешто боље почели гости који су у два наврата имали плус пет, 13:8, 15:11. Врло брзо све је дошло на своје мјесто те је Владо Шврака тројком окончао прву четвртину за 25:18 за KKИ Врбас. Већ тада било је потпуно јасно да ће домаћи остварити и четврту везану побједу у текућој сезони. Самим тиме су коло прије краја осигурали јесењу титулу потврдивши да су и даље број 1 у елити БиХ. Све честитке за јесење почасти заслужују играчи, стручни штаб као и управа клуба са предсједником Маринком Умичевићем на челу. 

Рецимо да су Бањалучане до цијелог плијена против Сарајлија предводили Владо Шврака са 35 поена, Муфид Чејван дао је 17, а сјајан је био и Бојан Бркић са 16 поена, док је код гостију предњачио Елвир Пурић са 23 поена. Овом треба додати и потез домаћег играча Славка Шимића који на крају са звуком сирене погодио тројку за коначних 93:56.

У посљедњем колу првог дијела сезоне KKИ Врбас игра у Зеници са домаћом Босном.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм