Košarkaš Crvene zvezde

Luka Vildoza za ATV: Zbog "delija" mi srce lupa jako, rastemo iz dana u dan

  • Извор: АТВ
  • 01.11.2022. 20:16

Već s prvim utakmicama u Zvezdinom dresu, Luka Vildoza je pokazao da će biti veliko pojačanje za beogradski klub Prvi u Gaučos u istoriji Crvene zvezde naprečac je postao i ljubimac navijača, a uvjeren je da će ekipa rasti iz utakmice u utakmicu.

"Podižemo kvalitet svoje igre iz utakmice u utakmicu. Imamo tri pobjede u nizu i samo treba da nastavimo sa napornim radom. Slijedi nam Monako I važno je da napredujemo svakim danom. “Navijači su fenomenalni. Prvu domaću utakmicu sam igrao protiv Bajerna. Dvorana je bila puna uz sjajno navijanje. Srce mi je baš jako lupalo. Fenomenalan osjećaj. Na nama je samo da nastavimo da guramo naprijed.” rekao je Vildoza za ATV.

Vildoza za ATV priča još da se polako upoznaje sa kvalitetom svih rivala u ABA ligi, dok za Evroligu ističe da je i ove sezone na snazi ona "svako svakog može da pobijedi". Raduje ga i što se s njegovim dolaskom na parket vratio i Nemanja Nedović.

"Dobro je što se Nemanja vratio. On je odličan organizator igre I sjajan košegeter koji ima poene u rukama. Kada je on dobar na teren, onda I ostatak tima igra puno bolje” kaže Vildoza.

"Sve je što se tiče kluba stvarno super. Dali su mi dosta vremena da dođem do nivoa da mogu da igram utakmice. Ja sam zahvalan na tome. Danas se vidjelo da mi nedostaju utakmice i snage. Noge su i dalje teške, ali nisam zabrinut. Mislim da će iz utakmice u utakmicu biti sve bolje samo da me zdravlje posluša", rekao je Nedović

Košarkaši Crvene zvezda, u regionalnom takmičenju ostvarili su svih pet pobjeda, dok su do prve u Evroligi stigli nakon četiri vezana poraza. Šef Zvezdine struke, Vladimir Jovanović ne krije ideju koju će u nastavku sezone pokušati da sprovede u djelo.

"Mislim da se neke kockice već sklapaju kao i neke rotacije. Biće utakmice u kojima ćemo igrati i sa 12 igrača. Duga je sezona. Hoćemo da ubrzamo igru, da igramo što brže i što poletnije, da imamo što više napada iz tranzicije. To je cilj kojem težimo" kaže Jovanović.

Za košarkaše Crvene zvezde nema predaha i već u petak ih očekuje evroligaško gostovanje u Monte Karlu, a tri dana kasnije dočekuju Zadar u ABA ligi.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм

    '' Филм

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)