Кошаркаш Игокее

Марко Јеремић: Можемо доста тога да урадимо ове сезоне

  • Извор: АТВ
  • 16.10.2023. 20:23

Када је љетос постало јасно да ће Марко Јеремић обући дрес Игокее одмах се знало и да је тренер Владимир Јовановић додатно добио на ширини у нападу.

Прекаљени шутер који је својевремено затрпавао кошеве противника играјући за Цедевита-Олимпију, Морнар и ФМП добро је започео сезону и у тиму Игокее, а након прве три утакмице у АБА лиги има само ријечи хвале за клуб и саиграче.  

"Екипа је стварно феноменално селектирана, на свим позицијама су прије свега озбиљни момци, а онда и играчи. Мислим да можемо доста тога да урадимо. Наравно, немамо никакав притисак. Кажем, има тај у Европи да прођемо у Топ 16. Тежак је распоред на почетку сезоне, озбиљне су екипе, али вриједно радимо на тренинзима и радујемо се свим изазовима", рекао је Јеремић.  

Задовољан је почетком сезоне. Игокеа је након пораза од Црвене звезде везала побједе против Сплита и Студентског центра, а све то пред старт нове сезоне у ФИБА Лиги шампиона. Већ у сриједу у Лакташе стиже Тофаш. 

"Свака екипа у Лиги шампиона је на озбиљном нивоу и за сваку екипу морамо озбиљно да се спремимо и да размишљамо о њој. Сада се већ неко вријеме уигравамо, упознајемо се, без обзира што је екипа почела са припремама у августу. Мислим да ће временом све боље да изгледа. Очекује нас тежак период, креће нам Лига шампиона. Знамо шта су наши циљеви. Генерално, то су утакмице на два-три дана, треба сваку играти на 100 посто. Наши циљеви су ове сезоне највећи, не треба да се задовољавамо малим стварима", изјавио је Јеремић.   

Игокеа и Тофаш играју у сриједу од 18 и 30. Утакмица против Цедевита Олимпије у оквиру четврте рунде регионалног такмичења на програму је такође у Лакташима, у недјељу од 17 часова.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина