Košarkaš Igokee

Nakića očekuje dug oporavak, dobio podršku kluba

  • Извор: АТВ
  • 28.10.2022. 12:52

Košarkaš Igokee Mario Nakić doživio je povredu prednjih ukrštenih ligamenata koljena koja će ga duži period odvojiti od terena.

Pokazali su to detaljni pregledi pa Marija očekuje prvo operativni zahvat, a zatim i višemjesečni period oporavka.

"Mario, meni kao treneru, mom timu, jeste igrač koji mnogo znači. Dobro je radio i odlično otvorio sezonu, ali eto desila se ta povreda protiv Nimburka. Nažalost, mislim da ga čeka duga pauza i to će sigurno biti veliki hendikep za nas", rekao je nedavno trener Igokee Dragan Bajić.

Nakić koji je ljetos potpisao trogodišnji ugovor sa Igokem, ponikao je u mlađim kategorijama Zemuna, potom je igrao za pionire Partizana u kojem je njegov otac Ivo ostavio veliki trag, posebno kao član zlatne generacije koja je 1992. godine košarkaški pokorila Evropu.

U septembru 2015. Mario je prešao u Real. Madriđane je vodio do titule šampiona juniorske Evrolige 2019. godine, zbog čega je proglašen za najboljeg igrača turnira. U finalu protiv Mege nanizao je indeks korisnosti 41 (33 poena, osam skokova, četiri asistencije).

Za seniorski tim Reala debitovao je 25. juna 2018. protiv Gran Kanarije. Pošto mu Madriđani nisu ukazali ozbiljniju šansu u julu 2020. je potpisao ugovor sa Ostendeom, s kojim je osvojio duplu krunu u Belgiji, dok je prošle sezone nosio dres Andore.

Mario je dobio podršku uprave KK Igokea, a i svojih saigrača koji su mu poželjeli brz oporavak i povratak među svoje.

  • 22:30 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:45 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:30 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:55 Ноћни програм

    Ноћни програм