Borba za vlasnička prava

Ne završava se sukob Dončića s majkom: najvjerovatnije će na sud

  • Извор: Мондо.рс
  • 20.10.2022. 18:33

Ne završava se sukob Luke Dončića i njegove majke Mirjam Poterbin.

Sve se zakuvalo oko vlasničkih prava na brend Luke Dončića, a prije mjesec dana je slovenački košarkaš u jednom podkastu otkrio da mu je "važno da kontroliše sopstveni brend". 

Lukin advokat Džoš Gerben ističe da Lukina majka želi sve da zataška i da ga ubijedi da povuče tužbu, ali da Dončić ne odustaje i da hoće da ide pravo na sud.

Mirjam Poterbin nema namjeru da se odrekne vlasništva nad brendom "LD 77" koji donosi ogroman novac. 

Očekuje se da će tokom narednih godina ovaj brend postati još više vrijedan kako Lukina karijera bude odmicala i kako on bude nastavio da postaje još veća zvijezda, ali baš zbog toga ni Luka ne odustaje.

Sve je počelo kada je Dončić došao na ideju da registruje brend pod imenom "Luka Dončić", ali nije uspio jer već postoji brend "Luka Dončić 7" kao i "LD 77" kojih njegova majka ne želi da se odrekne.

Naravno, ona je imala svu potrebnu dokumentaciju da patentira te brendove na svoje ime, ali se plejmejker reprezentacije Slovenije i Dalasa sada brani time da je bio premlad kada mu je tražena saglasnost za tako nešto.

Sada Dončića vjerovatno očekuje dugogodišnja pravna borba oko prava na svoje ime i prezime, a do tada može da uživa u svom novom ugovoru koji je potpisao prije godinu dana a prema kome će za pet sezona dobiti 207.000.000 dolara, prenosi "Mondo.rs".

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина