Košarkaš Srbije

Nedović: Sa nestrpljenjem čekamo meč protiv Slovenije

  • Извор: АТВ
  • 16.08.2022. 16:07

Košarkaški reprezentativac Srbije Nemanja Nedović izjavio je da očekuje sjajnu atmosferu i najjaču moguću provjeru u sutrašnjoj (20.15) prijateljskoj utakmici protiv Slovenije u Ljubljani.

Biće to repriza finala Evropskog prvenstva iz 2017. godine u kom je Slovenija savladala Srbiju sa 93:85, a ljubljanska dvorana Stožice je rasprodata.

Tim selektora Svetislava Pešića u prvoj provjeri savladao je Crnu Goru u Beogradu sa 82:73 u utakmici zatvorenog tipa.

- Prva javna utakmica za nas ovog ljeta. Čuo sam da je hala rasprodata, nadam se sjajnoj atmosferi. Navikli smo prethodnih godina da Slovenci prave sjajnu atmosferu i da je veliki "hajp" oko ove njihove ekipe. Biće jedna dobra provjera, najjača moguća u ovom trenutku - izjavio je Nedović za Košarkaški savez Srbije.

Košarkaš Crvene zvezde istakao je da je najvažnije da ekipa napreduje iz meča u meč i da nacionalni tim zaobiđu povrede.

- Mi imamo u planu da napredujemo iz utakmice u utakmicu, tako da želimo da korigujemo neke greške koje smo imali na utakmici protiv Crne Gore i najbitnije je da budemo svi zdravi. Uželjeli smo se igranja pred publikom i nadamo se najboljem - istakao je Nedović.

Reprezentacija Srbije priprema se za Evropsko prvenstvo (od 1. do 18. septembra), ali je prije toga očekuju važni dueli kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Grčke u Beogradu (25. avgust) i na gostovanju Turskoj (28. avgust).



Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.