Евролига

Недовић: Зближили смо од кад је Нејпир отишао

  • Извор: Б92
  • 27.12.2023. 10:03

Кошаркаш Црвене звезде Немања Недовић каже да се тај тим регруписао откако се Шабаз Нејпир вратио у Милано.

Недовић је на коктелу клуба са Малог Калемегдана говорио за медије, а најприје се дотакао досадашњег дијела сезоне.

"Све је како треба, мањак повреда је резултат рада током љета и добрих припрема које смо прошли сви са тренером Душком Ивановићем. Увијек може боље, ја сам неко ко увијек захтијева много од себе, највећи сам свој критичар, трудићу се да будем још константнији и још бољи у наредном периоду који је јако битан за клуб", рекао је Недовић и додао:

"Све утакмице смо изгубили са пет или мање поена разлике. У том тренутку када се изгуби утакмица то није најсјајније, испразниш се емотивно и физички, али онда размислиш и видиш да фали то нешто мало што ће нам донијети више побједа на страни. Добили смо сад Макаби, надам се да ће то бити прекретница да наставимо да побјеђујемо у гостима, јер да би направио успјех у Евролиги јако је битно побјеђивати на страни. Мислим да смо се сада регруписали и зближили од кад је Шабаз отишао и мислим да ће нам то много помоћи у даљем раду".

Звезду ускоро, тачније 4. јануара, очекује дерби са Партизаном у Евролиги.

"Играмо пред нашим навијачима, сигуран сам да ће сви доћи мотивисани. Само да нас здравље послужи, да будемо комплетни, да отежамо тренеру посао одабира ко ће играти ту утакмицу. Имамо квалитета да се носимо са било ким".

Јоанис Сферопулос је недавно замијенио Душка Ивановића на клупи црвено-бијелих.

"Јоанис је сјајан човјек прије свега, о тренерским квалитетима нећу ни да причам. Сјајан човјек са којим може да се разговара и договара. Због њега желим да направимо успјех и да му вратимо на најбољи могући начин за ово повјерење", казао је Недовић.

Звезда наредни меч игра у четвртак од 20.15 против Панатинаикоса.

Пратите нас и путем Вибера