NBA

Nestvarni Batler eliminisao Milvoki, kraj i za Klivlend

  • Извор: спортклуб
  • 27.04.2023. 08:10

Košarkaši Majamija eliminisali su Milvoki već u prvoj rundi plej-ofa. Ekipa Erika Spolstre je u noći između srijede i četvrtka slavila 128:126 i tako završila seriju rezultatom 4-1.

Nije Milvokiju pomogao ni povratak Janisa Adetokumba, sa kojim su dva puta uzastopno poraženi, a jednu od najboljih partija u karijeri imao je Džimi Batler, koji je postigao 42 poena, uz osam skokova i četiri asistencije.

Ovo je momenat kada je Jokić odveo Denver u polufinale

Ovo je momenat kada je Jokić odveo Denver u polufinale

Pratio ga je Vinsent sa 22 poena, dok je Adebajo ubavio 20, uz po 10 skokova i asistencija. Lav je imao dabl-dabl učinak sa 15 poena i 12 skokova.

Kod Milvokija je Janis bio najbolji sa 38 poena, 20 skokova i tri asistencije, dok je Midlton imao 33 poena, uz po šest skokova i proigravanja.

Lopez je ubacio 18 poena, uz 10 skokova i jednu asistenciju.

Milvoki je imao pobjedu u rukama pošto je 13.9 sekundi do kraja vodio 117:113, ali je Vinsent pogodio trojku, a Holidej pogodio jedno od dvija slobodna bacanja na 2.1 sekund do kraja. Imao je Majami vremena da izbori produžetak, a Batler je u padu uspio da pogodi i svom timu donese psihološku prednost pred produžetak.

NBA spektakularno najavila Jokićev plej-of start

NBA spektakularno najavila Jokićev plej-of start

Njujork Niksi će takođe biti učesnici polufinala Istoka, u kojem će igrati upravo protiv Majamija, pošto su pobijedili Klivlend 106:95 i seriju okončali rezultatom 4:1. Bila je to odlična partija Bransona koji je ubacio 23 poena, uz po četiri skoka i proigravanja. Kod Kavalirsa se istakao Mičel sa 28 poena (7sk, 5as).

Serija između Memfisa i Lejkersa je produžena, pošto su Grizlisi slavili 123:116 i tako smanjili na 3:2. Bejn je ubacio 33 poena u pobedi Memfisa, a imao je i 10 skokova i pet asistencija. Dejvis je za Lejkerse postigao 31 poena, uz 19 skokova i jednu asistenciju.

Golden Stejt Voriorsi su slavili protiv Sakramento Kingsa 123:116 uz 31 poena Stefa Karija i tako su poveli 3:2 u seriji, pa će za prolaz dalje igrati pred svojim navijačima.

Pratite nas i putem Vibera

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)